AZ ÍTÉLKEZÉSMENTES TÉR.

Egy kedves ügyfelem (minden ügyfelem egyébként kedves) ezt írta nekem:

“Nagyon jó volt, hogy ítélkezésmentes teret adtál, bármiről is volt szó, és a korábban kínosnak megélt dolgokat is kiadhattam magamból.

Egyik kedvenc (témám) eszközöm, az “ítélkezésmentes” téradás. Az emberek, ha csak ezt az egy dolgot alkalmaznák egymás között a hétköznapokban, már  szebb lehetne a világ…

De vajon értjük-e, mi ez, milyen nagyszerű dolog rejlik ebben? És mit is jelent ez a valóságban?

Amivel jössz, azzal kapcsolatban az érzéseidet, a gondolataidat teljes mértékben megélheted, kimondhatod, kiadhatod magadból. Akár párnát is püfölhetsz. Vagy belekiabálhatsz. Vagy kitáncolhatod magadból. Mondd el, úgy, ahogy benned van. Ne szépítsd. A lényeg, hogy jöjjön ki, ne mérgezd magad vele tovább, ne cipeld, ne vonszold magad után. Tedd le. Hagyd ott. Megszolgált, elég volt, útjára bocsáthatod.

Hogyan tudod ezt megtenni? Úgy, hogy semmilyen megítélésben nem lesz részed. Nem leszel ettől rossz ember, nem leszel gyenge ember, nem leszel nevetséges, nem leszel hisztis, nem leszel kevés, nem leszel béna, hülye, ostoba, sem ciki, és semmi olyan nem leszel, amitől tartasz, hogy az vagy.

EMBER leszel. A magad teljességében.  Teljes teret kapsz. És teljes figyelmet.

Te is megkapod ezt a teret. Átélheted és meg is értheted ennek a nagyszerű térnek az erejét. Csak azt vidd magaddal tovább, ami szolgál Téged, és azt is úgy, hogy az érték legyen. Nem kell megerőltetően, görcsösen pozitívan gondolkodni. Csak hagyd abba, ami nem működik. És kész.

Legyél bátor és keress meg bátran. 🙂 


VáLTáS Coaching. Az életedért. “További információt kérek!”

Látogasd meg és kedveld a VáLTóTÁRS facebook oldalát!

 

Komment

Your email address will not be published.