LEVÉL.

Igen. Kézzel írott. Ritkaság manapság. Nagyon ritka! Igazi kincs! Ilyet kaptam néhány napja a Keresztlányomtól, Anyák napjára. Saját kezűleg írt, igazi levelet. KÖSZÖNÖM!

Miért osztom ezt meg?

1. Mert ő nem először ír nekünk kézzel levelet. Rendkívüli teremtésről van szó!

2. Mert egy teljesen más, valóban különleges élmény ilyen levelet kézben tartani és olvasni.

Ez jó sok évvel ezelőtt természetes volt. Kézzel írni levelet. Nem volt más alternatíva. Aztán jött az sms és az e-mailek világa. És ehhez csatlakozott a messenger.

AZT GONDOLOM, EBBEN A JELENLEGI, KICSIT ELSZEMÉLYTELENEDETT VILÁGBAN KÉZZEL ÍRNI LEVELET SOKKAL NAGYOBB ÉRTÉK, MINT SOK ÉVVEL EZELŐTT, AMIKOR NEM VOLT MÁS LEHETŐSÉG.

Szívből buzdítom Magunkat arra, hogy olykor ragadjunk tollat, egy tiszta papírlapot, és szerettünknek, aki földrajzilag lehet távol él tőlünk, írjunk kézzel levelet. És küldjük is el neki.

Éljük át ezt az élményt!

Köszöntsük őt, érdeklődjünk hogyléte felől. Osszuk meg vele valamely életeseményünket, élményünket. Írjunk megbocsátó levelet, hálalevelet. E mellé is csatolhatunk fotót – ahogy a messengeren is, és ahogy én is kaptam a levélben.

Ja, hogy nincs papír alapú fotó otthon? Hogy ehhez el kell esetleg menni egy olyan helyre, ahol a telefonban lévő képből egy kézben tarthatót csinálnak?

IGEN.

Teher picit különlegesebbet tenni valakiért, adni valakinek, aki fontos nekünk és akit szeretünk?

Hadd kapjunk, hadd kapjanak a számlákon kívül igazi, szeretettel teli levelet is! Amitől nem ugrik össze a gyomor, hogy ba…. már megint egy számla…. egy csekk….

Hanem felderül az arc, hogy hú, de jó, köszönöm!

RAJTA! ÍRJUNK KÉZZEL LEVELET!

Jó dolog az online világ. Sok esetben hasznos. És sok esetben nem.

Az igazi élet az saját magunkból ered. Gépek nélkül.

A kézzel írás amúgy is fejleszti, alakítja a belső világunkat. Ez mindenképpen hasznos tud lenni. Annak is, aki írja és annak is aki kapja.

VEGYÜK ÉSZRE ÉS HASZNÁLJUK, AMINK VAN. EZ NEM FÜGG SENKITŐL.

Ja de. Függ.

TŐLÜNK.

Csak tőlünk.

Na nézzük csak: Kinek írod kézzel az első leveled?


VáLTáS Coaching. Az életedért. “További információt kérek!”

Látogasd meg és kedveld a VáLTóTÁRS facebook oldalát!

Komment

Your email address will not be published.