VÁLTÁSBAN LENNI …

Hogy milyen váltásban lenni? Izgalmas! Először elkezdenek a dolgok szétesni körülötted. A keretek kezdenek megrepedni. Átrendeződik az életritmusod.

Ha igazi a célod, hirtelen képes vagy hamarabb felkelni, mint eddig bármikor, és tovább fönnmaradni, ha épp arra van szükség.

Rájössz, hogy nem időbeosztásra volt szükséged, hanem célokra, amiért lépsz, teszel, korán felkelsz. Ez eldönti, mire van időd. A célod beosztja az idődet.

Amikor beindítod a váltást, akkor kinyitsz egy csatornát. Lesz egy utad. Eltolod az addig előtted álló falat. Jönnek az ötletek, minden új értelmet nyer. Új szemmel tekintesz a világra.

Húz előre egy olyan vízió, ami átszínez mindent: amit látsz, amit olvasol, amit hallasz, amit gondolsz, ahogy gondolkodsz, amit csinálsz és amit nem. Máshogy alszol (már ha tudsz), máshogy eszel (ha eszel), máshogy kezdesz létezni.

Amikor beindulnak a dolgok körülötted, akkor már nem csak húzást érzel előre a víziód felé, hanem egy tolást is, egy nyomást. Ez egy gyönyörű összjáték!

Felhasználod a nyomás erejét a húzás irányába. Ekkor már elmondhatod, hogy nem csak elindítottál valamit, hanem benne vagy. Haladsz! Növekedsz bele a víziódba, nősz fel az álmodhoz. Lelkes vagy, eltökélt. Benne vagy a sűrűjében. És ez olyan jó !!! Élvezd! 🙂

Ha Te is el akarsz indulni valamiben, megtennéd az első lépést, eltolnád az előtted álló falat, akkor itt vagyok. A VáLTóTÁRS az, akivel ha együtt dolgozol, el fogsz indulni, meg fogod lépni lépést, el fogod tolni azt a falat. (vagy lehet rájössz, a fal nem is létezett…)


VáLTáS Coaching. Az életedért. “További információt kérek!”

Látogasd meg és kedveld a VáLTóTÁRS facebook oldalát!

 

Komment

Your email address will not be published.